I Crewpartner bygger vi vår pedagogikk rundt fokuset på den enkelte medarbeiders evne, vilje, kunnskap og ferdighet, men også stor grad av teamfølelse, samarbeid og kommunikasjon.

Disse teoriene er med oss når vi skreddersyr utviklingsopplegget for hver enkelt oppdragsgiver, og sette fokus på de områdene oppdragsgiver, de ansatte og vi mener er nødvendig. Samtidig formidler vi det hele på en lettfattelig og engasjerende måte, som gjør at både erfarne og uerfarne medarbeidere får utbytte av prosessen.

Ledelse
Hva er egentlig en god leder? Er det lederen som gir mye støtte, eller den som styrer sine ansatte? Sannheten er at en god leder vet hvor mye støtte kontra styring den enkelte medarbeider trenger, ut i fra medarbeiderens kunnskapsnivå og motivasjon. Vi trener ledere i å styre mot målet, ved hjelp av verdibasert- og situasjonsbestemt ledelse.

Varehandelen
De beste butikkselgerne gir kunden en opplevelse. De avdekker kundens behov, og sørger for at kunden er fornøyd når han forlater butikken. Men, det er først når kunden kommer tilbake og kjøper igjen at suksessen er et faktum. Vi trener selgere i alt fra praktiske oppgaver i butikken til førsteinntrykk, kundebehandling, salgsteknikker, mersalg og kjøpsavslutning.

Bedriftssalg
Det å jobbe med bedriftssalg skiller seg klart fra annen type salg da bedriftene har andre grunner for å kjøpe enn feks. privatpersoner. Vi gir B2B-selgere praktisk trening i ferdigheter, økt kunnskap og styrket motivasjon. Programmet tar for seg alt fra den første kontakten pr. telefon, til det første møtet, salgsteknikk og presentasjonsteknikk og kundeoppfølging.

Kanvassalg
En av de mest utfordrende salgssituasjoner er kanvassalg eller oppsøkende salg, altså der hvor selgeren henvender seg direkte til en potensiell kunde. Uavhengig av om dette skjer ombord i et fly, på gaten eller på kundens dørstokk, så er det helt avhengig av selgerens personlige evner og vilje til å lykkes. Vi trener selgerne i å gjennomføre salgssituasjonen på en måte som skaper en positiv opplevelse for kunden, og økt motivasjon for selgeren.

Ta kontakt for mer informasjon om våre utviklingsprogrammer.